BET ( Componenti )

powered by Tradeville

joi, 21 octombrie 2010

10 tactici perfide de seducţie ale bărbaţilor

Atunci când vor să seducă o femeie, unii bărbaţi aplică tactici perfide, care, din păcate, chiar funcţionează! Astfel, cea care pică în plasă îşi va spune încântată:

„Oau, e prea frumos să fie adevărat!” şi va sfârşi prin a-şi zice resemnată „Mda, era prea frumos să fie adevărat…”

Indiferent că miroşi sau nu capcana care îţi este întinsă, şi tu poţi pica în ea, pentru simplu motiv că ţi se arată ceea ce vrei să vezi, aşa că este greu să închizi ochii sau să distingi dincolo de aparenţe.

Când îţi dai seama de obicei de jocul pretendentului tău? Atunci când tu deja te-ai îndrăgostit, iar el nu mai este motivat să te impresioneze.

Pentru a evita scenariul de mai sus, iată 10 tactici perfide de seducţie pe care bărbaţii le folosesc frecvent!


1. Îţi spune că nu e genul care să înşele…


Aşa frumoase sunt destăinuirile de la prima întâlnire! Unii bărbaţi sunt extrem de deschişi în conversaţie şi dau detalii personale, făcându-te să simţi că îi cunoşti de o viaţă. Seducătorii cu intenţii necurate exact pe asta mizează… să îţi câştige încrederea, pentru ca tu să laşi garda jos. Care este replica de efect pe care ei o folosesc? Spun, cu mâna pe inimă, că ei nu au înşelat niciodată sau că până acum că s-au implicat cu totul în fiecare relaţie pe care au avut-o.

2. Îşi afişează banii ostentativ


De ce stă o bancnotă de 200 de euro la el pe birou? Chiar este necesar să numere în faţa ta banii sau să glumească că are foarte multe carduri şi nu prea are „mărunţiş” în buzunar? Toate aceste gesturi nu sunt decât tactici de a-ţi arăta că stă bine în plan financiar. Ca să nu mai zic de toate achiziţiile pe care se laudă că le-a făcut sau că are în plan să le facă…

3. Îţi vorbeşte despre viitorul vostru


Vrea să schiaţi împreună la iarnă şi să vă petreceţi sărbătorile împreună? Unii bărbaţi insistă cu planurile de viitor doar pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Cum îţi dai seama că tipul nu are intenţii bune? Atunci când nu face decât să vă creioneze viitorul perfect, fără să vină în prezent cu vreo propunere fascinantă, în afară de cea de a merge pe la el acasă, evident…

4. Vrea să fie prietenul tău cel mai bun


Cred că ai avut şi tu mulţi amici bărbaţi care uşor, uşor s-au da la fund, atunci când au văzut că nu eşti interesată de ei la acel model. Dacă nu, află că printre amicii tăi se află şi bărbaţi care ar spune imediat „Da” la o propunere mai intimă din partea ta. După cum îmi spunea un fost amic (poate că aluziv…) nu există bărbaţi care să îşi dorească fete ca prietene şi atât, căci le ajung amicii lor de sex masculin. Cu alte cuvinte, prietenia cu o femeie este de bun augur când avantaje sunt de natură romantică ori sexuală.

5. Îţi face un compliment, pe care îl încheie cu „… serios!”
Pretendentul tău te flatează cu remarci care mai de care? Dacă îţi face compliment după compliment şi încheie pledoaria cu un „Serios că nu mint!”, înseamnă că nici el nu crede complimentele pe care ţi le face.

6. Îti zice că nu semeni cu niciuna din femeile pe care le-a cunoscut pana acum


Una dintre cele mai perfide tactici de seducţie profită de slăbiciunea oricărei femeie care îşi doreşte să fie unică în ochii pretendentul ei. Atunci când un bărbat îţi spune că nu semeni cu niciuna dintre femeile pe care le-a cunoscut până acum, e clar că atinge o coardă sensibilă. Nu zic să te subestimezi, dar ar trebui să primeşti cu precauţie un astfel de compliment şi să accepţi că în ochii lui poţi fi doar una dintre multele femei pe care vrea să le agaţe.

7. Pozează în bărbatul sensibil


Îţi ascultă problemele şi îţi dă sfaturi la fel de pertinente ca ale prietenelor tale! Nu se dă înapoi din a-ţi spune ce crede despre eşarfa sau şeful tău. Tipul acesta este atât de disponibil şi fizic şi emoţional, încât simţi că poţi conta oricând pe el. Uneori însă bărbaţii se folosesc de acest avantaj creat pentru a-şi vedea interesul şi nimic mai mult.

8. Îi plac copiii şi animalele…


Poate că îi plac animalele de companie şi adoră copiii sau poate că îţi spune ceea ce vrei tu să auzi. Mai stai şi analizează!

9. Tocmai şi-a cumpărat maşină şi vrea să te plimbe cu ea


Să se laude cu automobilul abia achiziţionat este o altă tactică perfidă cu care agaţă bărbaţii. Te iau de acasă şi te duc acasă cu maşina până când te duc la ei acasă cu maşina şi te lasă să pleci pe jos… E un scenariu clasic!

10. Se dă specialist in cocktail-uri şi îţi sugerează ce să bei


De fapt, omul îţi indică cât să bei, nu ce să bei. Unii bărbaţi răsfoiesc meniul şi te ajută să îţi alegi băutura perfectă, vrând de fapt să se asigure că îţi administrează o doză suficientă de alcool încât să cazi pradă „farmecelor” lui.


Sursa: 10 tactici perfide de seducţie ale bărbaţilor : Relaţii : Unica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu