BET ( Componenti )

powered by Tradeville

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Horoscop de criză…

Căpcăun: Săptămâna aceasta primiţi un mail de la tractoristul care a jucat în toate pânzele sus. Partenerul de viată vă reprosează că nu aţi tăiat cum trebuie ambalajul de la lenjeria erotică furată de valentine’s day. Aveti un vis erotic cu Stefan banică junior şi Elena udrea într-o gondolă din cornier, violetă.

Cântar: O stare de oboseala nefireasca va va cotropi dupa 12 ore de lucru, blocaj in traffic, cazut pe gheata, injurat cocalari la trecerea de pietoni, luat amenda pentru parcare interzisa, impins camionul care va bloca locul de parcare. Nu vă panicaţi dacă găsiţi în baie un bileţel de ratb cu numele de fată al zeitei Persefona.

Tirist: Dimineaţa starea dumneavoastră financiară se va înrăutăţi iar cea a cocalarului de langa dumneavoastra se va îmbunătăţi. Riscaţi să vă întâlniţi cu fosta prietena a amantului mamei bodyguardului vecinei care o imita pe withney huston. Veti avea un accident cu sticla de oja pe care o sa o bea pisica.

Tripleţi: Un găinaţ care vă va cădea în cap dimineaţa în drum spre serviciu vă dă speranţe de câştig. Veţi încerca în zadar să îndepartaţi mirosul, colegii vă vor respinge, în lift veţi fi bătut crunt de paznic, iar partenerul de viată va arunca în capul dumneavoastra punga de detergent. Spre sfârsitul saptamanii veti avea parte de ponei. O veste din provincie va strica şi buna dispoziţie pe care un câine lovit de tramvai v-o dă la sfârsit de săptămână.

Nazicorn: Uşoare probleme de sanatate – un preinfarct, un atac de panică, scârtâit de genunchi, criză de rinichi – nu vă împiedică să căraţi nisip pentru pisici de pe malul mării. Veti primi un bibelou cu vadim tudor pe care il veti agata de fusta vecinei spanzurate. Doi acordeonisti obraznici, fara maini, vor adormi in poala dumneavoastra.

Plasatori: O curiozitate impetuoasa va împinge sa verificati cu degetul aratator cavitatile nazale ale soferului din autobus, in cautarea unor functii logaritmice. Doar un prieten venit din desertul gobi sa il imprumutati cu un oberteiner este singura persoana cu care comunicati. Stare de sanatate proasta precum pitipoanca din tramvai care isi mangaie cu cele douazeci de unghii false sânii falsi puşi pe spate.

Năpârcă: Vi s-ar putea înfiripa o idilă unde nici nu vă gândiţi. Nu va grăbiţi a semna contracte cu cei doi acordeonisti obraznici, fara maini, ce vor adormi in poala dumneavoastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu