BET ( Componenti )

powered by Tradeville

joi, 21 octombrie 2010

Ce poti invata din box ca sa fii maestru in seductie

Lectia 1: La inceput, esti INCEPATOR

La inceput, in orice domeniu vrem sa devenim buni, suntem incepatori.

Problema e ca toti incepatorii par batuti in cap si nu prea pricep care este statutul lor.

Statutul unui incepator este de INCEPATOR, ucenic, elev. Nu poti sa emiti pretentii.

Cand uiti ca esti incepator si esti orbit de aroganta si ambitii care te depasesc, o musti.

Si in seductie, si in box:

Era timpul ca baietii sa inceapa programul de antrenament. Antrenorul meu m-a pus sa stau pe o banca si sa ma uit ce fac ceilalti. Tot antrenamentul am stat si am privit cu atentie ce fac ceilalti. Imi placea mult. La sfirsitul antrenamentului, au intrat in ring si “se jucau la manusi”(dupa cum ii placea antrenorului meu sa spuna). Antrenorului meu nu ii placea bataia. De fiecare data spunea ca boxul este balet cu pumnii. Ii placea sa vada tehnica, gandire, eleganta. Nu ii placea sa ne vada cu ochii veneti. De aceea cei care intrau in ring, chiar se jucau, era placut sa vezi meciurile. Dar ca orice nou venit in sala, trebuia sa intru in ring sa trec proba cu frica. Am boxat atunci cu un baiat mai mare decat mine,spre norocul meu nu m-a lovit tare :) Imi dadea cate o directa in cap atunci cand ma apropiam de el. In schimb eu loveam ca un nebun, vroiam sa il vad jos si sa ma simt invingator. Pana i-a facut semn antrenorul meu si m-a linistit baiatul cu doua drepte in barbie :) ) Ce senzatie naspa am avut. Vedeam numai alb si negru. Nu am cazut jos, dar nici mult nu mai aveam. Antrenorul meu nu m-a mai lasat sa continui. La sfirsitul antrenamentului mi-a spus ca daca vreau sa vin in sala la antrenament o pot face.

Lectia 2: Antrenamentul in orice domeniu incepe cu lucrurile de baza

In seductie, incepatorii cred ca mersul la agatat este seductie. Cand esti incepator, mersul la agatat inseamna frica de abordare, esecuri, respingeri urate, priviri dispretuitoare. Dar trebuie sa treci peste ele. Si mai ales sa intelegi ca seductia nu incepe la agatat ci incepe in mintea si sufletul tau. Cu psihologia, cu increderea in sine, cu inteligenta emotionala, cu parerea pe care o ai despre tine. La astea trebuie sa lucrezi la inceput ca apoi sa ai o viata mult mai usoara la agatat.

Apoi seductia necesita sa ai grija de aspectul tau, la felul in care esti privit si ce impresie lasi.

Apoi e nevoie sa iti dezvolti abilitati de comunicare si relationare.

SI ABIA APOI te duci si abordezi femei si incepi sa iti dezvolti abilitatile in seductie.

La box, in primele 2 luni, omul nostru nu a boxat, desi mergea la box. Ci si-a dezvoltat conditia fizica.

Asadar, cand incepi seductia, nu incepi cu sedusul. Ci cu antrenarea propriei tale persoane:

De atunci am inceput sa vin regulat la sala si lipseam foarte rar. In primele 2 luni nu m-a bagat deloc in seama. In schimb, eu faceam antrenament asa cum puteam eu, iar pe zi ce trecea, imi dezvoltam conditia fizica din ce in ce mai mult.

Lectia 3: In viata, dupa cateva incercari, multi renunta. Aceia sunt ratatii si mediocrii acestei lumi. Invingatorii sunt cei care persevereaza si ataca provocarile cu curaj.

In seductie ca si in viata, sunt multi care vor. Suna fain. SEDUCTIE. WOW!!! Adica pot sa merg la gagici si sa le iau numarul si apoi sa ma laud la prieteni. Ia uite, o replica de agatat pe care pot sa o memorez si sa o recit ca papagalul. Si incepatorul ia replica, merge la o fata si ii zice “ Imi place de tine, da-mi numarul tau” . Si fata zice “ Du-te ma de aici, nu te uiti la tine cum arati?” SI GATA. Incepatorul nostru care incearca sa para tare pe dinafara dar defapt este foarte slab pe dinauntru, in mintea si sufletului lui, cedeaza.

Se duce acasa, se baga sub plapuma si se gandeste: ”Asa e. De ce m-am gandit eu ca voi putea avea vreodata succes cu femeile? Toate femeile ma vor respinge la fel si e al dracului de dureros sa fii respins in halul asta.”

Adevarul e, ca daca ai fi fost la box, ai fi inteles ca orice inceput e greu, necesita tarie de caracter si curaj.

Da probabil vei fi respins. Si ce daca?

Probabil vei fi jignit si umilit. Si ce daca?

Probabil te vei face de ras in fata persoanelor cunoscute si a anturajului tau. SI CE DACA?

Trebuie sa treci prin procesul de invatare si trebuie sa incepi de undeva. Trebuie sa treci prin esecurile firesti, prin testele prin care orice incepator trece. Sa ai pielea tabacita si sa fii mandru de tine.

Sa ai curaj si sa fii pregatit pentru orice. Si cand o gagica te respinge, in loc sa fugi si sa renunti, sa ai curaj si sa ii dai replica. “Ia uite. Am ajuns sa fiu respins de Betty cea urata”. Si sa o iei de la capat cu urmatoarea, cu la fel de mult curaj si sa nu te lasi pana nu incepi sa ai rezultate pozitive.

In acele 2 luni am slabit 7 kg. Deja ma simteam alt om. Mai erau 3 luni pana la concursul national de copii. Eu ma incadram in virsta si puteam participa, insa totul depindea de decizia antrenorului.Imi doream foarte mult sa particip,dar ceva imi spunea ca nu voi fi luat. Fiindca mai erau 3 luni, si era o perioada relativ scurta, antrenorul meu a facut prima selectie. Am participat si eu. Eram la al doilea meu meci de cand mergeam la sala. Dar, asta conta foarte putin pentru mine. Am intrat in ring si mi-am zis in gand ca asta e sansa mea. Acum ori niciodata ! Cand a batut gongul, m-am napustit peste adversar ca un animal. Mi-am si luat pumni, dar am si dat. Nu am facut decat doua reprize de un minut si jumatate. Antrenorul meu nu era deloc multumit de mine din motiv ca nu boxam tehnic si tot ceea ce am facut a fost sa imi iau la bataie adversarul. Nu se dadea nici o decizie, dar eu in sinea mea ma stiam invingator. Dupa 2 zile am fost anuntat ca am o bila alba si ca e posibil sa merg la concurs. Tot de atunci am inceput sa invat alfabetul boxului.

Lectia 4: Antreneaza-te si invata. Antreneaza-te si invata. Antreneaza-te si invata.

Dupa ce ti-ai facut curaj si nu mai renunti, ai inceput cu adevarat procesul tau de invatare.

La inceput inveti sa pornesti o conversatie. Apoi sa iei un numar de telefon. Apoi sa faci fata sa raspunda la telefon. Apoi sa vina la intalnire. Apoi sa o faci sa se simta bine la intalnire. Apoi sa o atingi. Apoi sa o saruti. Apoi sa o duci acasa. Apoi sa faceti sex. Apoi sa o iei de la capat cu alta sau sa ramai cu fata aia in caz ca iti place de ea.

Si pentru fiecare din aceste etape ZECI SI SUTE DE INCERCARI. Sunt in lume oameni care au bani deci atrag femei materialiste. Sunt barbati care arata foarte bine si atrag femei care vor sa si-o traga cu ei. Sunt tot felul de barbati care au tot felul de avantaje si care poate au o viata mai usoara cu femeile. Eu personal am invatat totul de la 0. Mi-a luat 6 luni, sute de abordari si zeci de intalniri ca sa ajung sa fac sex cu o gagica foarte faina. Dar ghici ce? Dupa 6 luni am avut dezvoltate abilitati la care nici nu am visat vreodata. Si ghici ce? Si daca pierd tot ce am, aceste abilitati nu le voi piede niciodata, dimpotriva. Voi deveni din ce in ce mai bun.

Asta e cadoul pe care soarta il ofera celor care se antreneaza si invata permanent. ABILITATI. Iar abilitatile sunt cea mai mare avere pe care o ai.

Antrenorul meu m-a luat in ring si mi-a aratat cum sa fac pasii si cum sa tin garda. eu deja stiam lucrurile astea, pentru ca furasem meseria de la cei mai vechi prin sala. Eram atent la ei si mergeam in fata oglinzii si exersam singur pana reuseam sa imit miscarile lor. Antrenorul meu, a observat ca stapaneam miscarile si a trecut la a doua etapa, directa de stanga si de dreapta. Aici eram deficitar, pentru ca nu stiam cum sa lovesc corect. Mi-a aratat si am exersat pana mi-a iesit. Asta a fost prima mea lectie. Dupa ce am iesit din ring, m-am dus in fata oglinzii si timp de o ora am stat acolo si am repetat loviturile. A doua zi am fost pus sa boxez, iar tot ce mi-a cerut antrenorul meu a fost sa fac ce am invatat in ziua precedenta. Din dorinta mea de a merge la concurs, am fost foarte receptiv la ce mi s-a spus si am facut totul cum trebuia. Asa am castigat respectul si aprecierea antrenorului meu. Perioada care a urmat pana la concurs, a stat cu mine si m-a invatat tehnici noi. Invatam foarte repede si eram foarte atent ca totul sa fie bine. In perioada de 3 luni care am avut-o pana la concurs, am reusit sa invat si sa asimilez tehnica cat stia un alt boxer din sala in 2 ani. Ceea ce imi lipsea mie erau meciurile si experienta.

Lectia 5: In drumul catre maiestrie, te compari doar cu tine insuti.

Daca rezultatele de azi sunt mai bune decat cele de saptamana trecuta, sau luna trecuta sau anul trecut, ai evoluat si nu ai nevoie de nimic mai mult. Foarte multi oameni sunt necajiti si nefericiti ca sa uita la ce au altii in loc sa isi compare progresul doar privind la propriile rezultate.

Daca azi reusesti sa faci fetele sa vina la intalniri cu tine, cand acum o luna iti era rusine sa vorbesti cu ele, ce conteaza ca altii au fotomodele langa ei? Tu ai devenit mai bun, mai experimentat si e evident ca faci progrese. Asta trebuie sa te faca cel mai fericit. Pentru ca fiecare om are propriul lui rtim de evolutie. Ce poti sa fii sigur e ca daca nu vei renunta, sigur vei ajunge la destinatie. Adica la rezultatele pe care le doresti.

In viata si in seductie, succesul il compari doar cu tine insuti. Azi esti mai bun ca acum o luna? Ca acum un an? Daca da, ESTI EROUL IN VIATA TA.

Primul meu concurs.

Fiind la categoria grea, am avut putini adversari. Am avut 3 meciuri. Primele doua le-am castigat la puncte, iar ultimul, in finala l-am pierdut. Obtinusem locul doi la concursul national de copii. Era pentru prima data in viata mea cand am reusit sa obtin un premiu pe plan sportiv. A fost o senzatie unica. In primul meci am avut de-a emotii incat, dupa prima repriza, ca sa revin pe pamant, antrenorul meu m-a stropit cu apa pe fata si mi-a dat doua palme peste casca de se invirtea ringul cu mine :) ). parca eram beat. Mi-a spus sa ascult ce indicatii imi da in timpul reprizei. Atunci urechea mea nu auzea decat vocea antrenorului de la colt. Si ce imi spunea sa dau aia dadeam. Aveam incredere in el. Asa am castigat primul meu meci oficial.

Al doilea meci a fost mai usor, pentru ca adversarul meu era ranit si cu indicatiile de la colt am facut un meci asa cum ii placea antrenorului meu. Acolo am putut sa pun in valoare ceea ce am invatat in cele 3 luni de zile. Antrenorul meu a fost foarte multumit de mine. In finala am pierdut. Adversarul meu era mult mai bun ca mine. Cu toate ca eu am fost suparat ca am fost invins, antrenorul meu era foarte multumit de mine si tot timpul ma incuraja ca mai bine de atat nici nu se putea.

Ajuns acasa, la toata lumea nu ii venea sa creada ce am realizat eu. Mai ales ca din 4 boxeri care am participat, doar eu am venit cu rezultat. Era ceva mare pentru mine, si mai ales ca imi indeplinisem dorinta, sa obtin o diploma.

Lectia 6: Dupa multa munca si perseverenta…… vine succesul.

Glumesc. Vine si mai multa munca si perseverenta. :)

Dupa ce treci de lunile de foc , iti dezvolti niste abilitati si ai niste rezultate care te incurajeaza, abia acum incepe distractia. Nu mai esti incepator si ai trecut testul curajului si al perseverentei. Acum insa iti dai seama ca poti sa fii bun si ai in mana cheia succesului. Stii ca dupa multa munca si perseverenta, dupa ce compari rezultatele doar cu tine insuti, merita sa iti propui scopuri mai mari pentru care trebuie sa muncesti mai mult si mai bine. Rezultatele extraordinare cer eforturi extraordinare.

Corpul meu inceapea sa se modeleze putin cate putin. Ma mai inaltasem cu 5 cm. Conditia mea fizica crestea si obtineam performante din ce in ce mai bune. Dar, treaba a devenit foarte serioasa in momentul in care colegii mei s-au intors de la campionatul national. Unul dintre ei( si singurul de altfel ) a obtinut medalia de bronz. Era pentru prima data cand vedeam o medalie. Era foarte frumoasa. Un alt obiectiv se stabilise in mintea mea. Iar dorinta era mai puternica ca oricand. Nimic nu ma interesa. Nu ma interesa scoala, nu ma interesau ai mei, nimic, decat sa obtin o medalie. Campionatul national de copii era peste exact un an. Ei bine, timp de un an de zile am facut antrenament zi de zi (cu exceptia sambetelor si duminicilor). Antrenamente de la care plecam de fiecare data epuizat sau cum se mai zice, rupt in 12. Un alt fenomen frumos in viata mea de sportiv a fost acela cand am aflat ca pentru a participa la campionatul national trebuia sa trec prin mai multe etape: sa ies campion de sala, apoi campion de judet, mai apoi mergeam la zone, in cazul meu, Moldova si abia dupa toate astea la faza finala. Si a inceput pentru mine competitia.. in 2 luni i-am batut pe toti de virsta mea care erau in sala.. am trecut de sala, am trecut de judet, am trecut si de zona, iar in finala am luat medalie de bronz. Eram satisfacut complet.. si nici nu imi venea sa vred ce se intamplase. De la meci la meci crestea increderea in mine si simteam ca pot mai mult.

Lectia 7: Ca sa iti dezvolti abilitati in cel mai rapid mod, trebuie sa iti alegi adversari cu un nivel sub tine

Pare ciudat, insa este un mare adevar. Multi tineri, adolescenti sau studenti, cand inca sunt in plin proces de invatare se gandesc cum sa abordeze in cluburi sau in locuri unde sunt femei cat mai frumoase. Este o mare greseala pentru ca nu o sa inveti nimic. Ce inveti cand tu esti un tanar simplu si mergi direct la un fotomodel care te respinge? Nimic. Si cand ai facut prima ta abordare ai fost respins, nu e nevoie sa incepi totul de la 0.

Tu acum ai nevoie sa treci prin toate etapele seductiei. Abordare, telefon, intalnire, sarut si atingeri, sex si NEXT.

Ai nevoie sa inveti sa bagi in pat orice femeie dar pentru asta trebuie sa bagi cat mai multe.

Am sa iti zic un adevar care poate doare pentru ca aud multi baieti sau barbati “ Eu am standarde. Eu nu agat orice, nu fac sex cu orice femeie. Conteaza si ce are in cap, nu doar sa aiba un cur fain”.

Ei bine prietene, stii cine spune asta? Cei mai nefututi dintre barbati.

Adevarul dureros e ca daca tu esti la nivelul 5 din 10, trebuie sa seduci femei care sunt la 4 din 10. Apoi o sa cresti la 6 pentru ca ai abilitati si experienta si o sa seduci femei de 5. Apoi o sa cresti iar si tot asa. Cand o sa ajungi 10, o sa poti sa seduci femei de 9 si vei avea o sansa si la alea de 10.

Intelegi?

Eu am o prietena minunata. Sunt de peste 2 ani cu ea. E si frumoasa, are si cur fain si e foarte desteapta.

Dar stii ce a trebuit sa fac pentru ca sa invat sa tin asa o femeie langa mine? Am futut femei la care imi dadeam seama ca sunt cu fata la mine doar dupa sfarcuri.

Hai sa iti spun un secret. Noi toti ne dorim o femeie minunata sau mai multe. Dar femeile astea sunt rare. Trebuie sa cunosti cateva zeci de femei ca sa dai de una buna. Si frumoasa si desteapta si loiala si tot ce mai vrei tu ca barbat. Ei bine, ca sa poti sa ai asa o femeie TREBUIE SA FII ANTRENAT, ca altfel ti-o sufla altul inainte sa iti dai seama ce se intampla.

Si ca sa fii antrenat trebuie sa ai numere sub centura. Abordari, intalniri, sex si prietene. Si cand aia buna de tot apare, e a ta, pentru ca te-ai antrenat pana atunci special ca sa o poti avea pe ea.

La antrenamente si sparinguri(meciuri pentru antrenament) imi alegea foarte bine adversarii. Niciodata nu pierdeam. Mai tarziu am inteles eu de ce facea asta. Prima data, pentru primul concurs, am inceput sa boxez cu baieti cu mult mai mici ca mine din toate punctele de vedere, pentru ca puteam foarte usor sa pun in practica noile miscari pe care le invatam. Cu cat boxam mai mult, cu atat castigam experienta si incredere in fortele proprii. Nu boxam in aceeasi saptamana cu aceleasi persoane, de fiecare data imi schimba adversarii si avea in vedere ca ei sa fie mai slab pregatiti ca mine. Cu timpul deveneam mai puternic iar adversarii mei erau si ei din ce in ce mai puternici, dar de fiecare data erau sub mine. Asa i-am batut pana la urma pe toti de virsta mea din sala.

Lectia 8: Dupa tot acest drum, in care ai avut curaj, ai perseverat in ciuda micilor infrangeri sau a escurilor mari, in care te-ai comparat doar cu tine si te-ai antrenat si ai invatat ca un sclav, doar acum universul cedeaza si isi elibereaza toate bogatiile spre tine.

Cand incepi sa ai rezultate, in seductie ca si in orice alt domeniu al vietii in care respecti aceste reguli universale, se petrece efectul bulgarelui de zapada. Cu cat se duce mai la vale, cu atat prinde viteza si se face mai mare. La fel si tu incepi sa evoluezi si sa ai rezultate din ce in ce mai bune, intr-un timp din ce in ce mai scurt.

Si asa, in primii 6 ani cat am stat la club am avut parte de rezultate formidabile. Asadar: am inceput cu locul doi la concursul national de copii, in al doilea an am obtinut bronz la campionatul national de copii, in al treilea an am obtinut aur la campionatul national de copii, an al patrulea an am obtinut aur la un meci de cupa, aur la campionatul national de cadeti, in al cincilea an, am pierdut in optimi la campionatul national de cadeti, dar am luat aur la alte 2 cupe. In septembrie, am plecat doar eu cu antrenorul meu, pe banii lui, la selectia pentru lotul national. Venisera din tara boxeri mai multi decat am vazut la campionate pana atunci. Am boxat 4 meciuri. Le-am castigat pe toate. Iar in octombrie am plecat la lotul national ca si cap de serie. Eram foarte bine pregatit si simteam ca inca nu am ajuns in punctul maxim.

Lectia 9: In viata, tot timpul vei afla ca la capat de drum,te intorci de unde ai plecat doar ca acum vezi toate lucrurile altfel. Vezi ca sunt domenii noi in care pornesti ca si incepator si tot drumul asta se reia de la ZERO.

La inceput vroiai sa iti zambeasca o fata sau sa iei un numar de telefon si era o victorie uriasa cand reuseai.

Apoi vroiai sa faci sex cu cat mai multe femei si sa te invidieze prietenii pentru succes. Ai reusit si asta

Apoi ai vrut sa te linistesti si sa ai o relatie stabila.

Si iti pui din nou centura alba, de incepator. Si o iei de la zero. Si vezi ca o relatie e cu totul altceva decat agatatul si sexul. Si mult mai asemanatoare cu boxul J

Apoi vrei sa faci bani, si descoperi ca si acolo esti incepator. Si o iei si acolo de la zero.

Apoi iti dai seama cat de multe sunt domeniile in care trebuie sa o iei de la zero.

Insa daca intelegi asta si esti dispus sa incepi tot timpul de la zero si sa muncesti din greu pentru ceea ce vrei, vei fi un campion in viata ta.

Am luptat foarte mult, imi placea si imi placea si mai mult victoria… de care am avut parte in nenumarate randuri. Daca pierdeam, de ciuda si nervi, de a doua zi ma apucam de antrenament…pentru mine era ceva de genul : “ o iau de la capat”. Cand ajungeam la un nivel de sus al performantei de fiecare data vroiam sa ma auodepasesc.

M-am retras in glorie,iar asta e foarte important pentru mine.

Baiatul nostru s-a retras din box si a inceput de la zero in alte domenii. Dar lectiile din box sunt sigur ca il vor ajuta pentru intreaga viata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu