BET ( Componenti )

powered by Tradeville

sâmbătă, 16 octombrie 2010

Nestatornicia

Nestatornicia, o boala care aduce multa suferinta si celor statornici si celor nestatornici. Cei nestatorinici isi taie craca de sub picioare singuri pentru ca vor dezvolta relatii de doi lei, vor incepe si nu vor duce la bun sfarsit. Si sa nu creada cineva ca daca este nestatornic in relatiile cu oamenii si in activitatile pe care le are, va fi statornic in relatia cu Dumnezeu. Se prea poate ca unii sa creada aceasta pacaleala, dar statornicia reflectata in relatiile pe care le ai cu oamenii, in actiunile tale zilnice, vor fi ca o oglinda a statorniciei tale fata de Dumnezeu. Ne pacalim crezand ca, calitatea relatiilor noastre cu oamenii nu are nimic de a face cu relatia noastra cu Dumnezeu. Biblia ne precizeaza de nenumarate ori ca lucrurile acestea au legatura directa.

Felul in care te raportezi fata de oameni va transmite un mesaj clar cu privire la felul in care esti statornic sau nu in relatia cu Dumnezeu. A-ti schimba prietenii ca pe ciorapi, denota o iresposabilitate, denota tendinta de a profita si apoi de a abandona, denota multe neajunsuri de caracter. A abandona, nu a fost niciodata o caracteristica a lui Dumnezeu. Si bineinteles ca daca nu vei stii sa fii corect in relatia cu prietenii tai, cu cei mai buni prieteni, nu cred ca vei stii sa iti creezi o atmosfera de familie solida. O sa mi se spuna ca asta e altceva. Nu cred. Sunt sigura ca daca in relatia cu prietenii esti un profitor si nu iti pasa de inima lor, cu siguranta ca acest stil de viata il vei căra cu tine si in cadrul casatoriei, daca nu intervine pe parcurs vreo schimbare radicala.

Nestatornicia se poate trata, la fel ca multe alte defecte cu care firea vrea sa troneze in vietile noastre, si nestatornicia poate fi distrusa, iar locul ei sa poata fi luat de statornicie. Este o lupta pe viata si pe moarte, dar se poate. Din pacate prea putini iau hotararea de a se lupta cu ei insisi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu