BET ( Componenti )

powered by Tradeville

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Horoscop de criză(săptămâna a doua)

Căpcăun: lehamitea, plictisul, sila, lipsa de chef, melancholia, depresia anunţă dragobetele. Sunaţi câţiva prieteni şi dragobeţivăniţi-vă.

Cântar: mircea badea se întalneşte cu dumneavoastră în mall. Pocniţi-l înainte de a se dezlănţui. Apoi chemaţi medicii.

Tirist: venus e în conjuncţie cu muntele. Marte o cauta disperat prin casa nazicornului. Spălaţi-vă pe picioare dupa ce visaţi.

Tripleţi: decât să vă plictisiti la un film despre viaţa secretă a protozoarelor mai bine plictisiti-vă la un film despre viaţa sentimentală a caţeluşei laika.

Nazicorn: abţineţi-vă de la alimente periculoase pentru colesterol precum şpanul, scamele, mătreaţa şi ouăle de pterodactyl.

Plasatori: primiţi un spam pe care soacra îl deschide din greşeală şi pierdeţi toate fotografiile din vacanţă, filmele despre împerecherea la azteci şi în cele din urmă autocontrolul.

Năpârcă: sănătate: abia puteţi mişca irisul pe pupilă. Bani: poate dacă vă împrumută cineva. Dragoste: nici nu vă mai amintiţi prin ce diferă femeile de barbaţi. Pentru toate celelalte lucruri există dumnezeu.

Ţap: o vizită neaşteptată a unui lapon beat, vă convinge să daţi jos din pod capul de ren primit în gură la un majorat pe vremea lui ceauşescu.

Ornitorinc găsiţi cartea de colorat preferată, vreţi să o plătiţi, dar când deschideţi portofelul acesta vă muşcă de mână. Până să vină hingherii îl aruncaţi deja în poala unei cerşetoare fără cap.

Sacsie visul dumneavoastră din copilărie se va realiza. Veţi putea merge să mâncaţi seminţe prăjite împreună cu regina angliei la un meci de divizia B.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu