BET ( Componenti )

powered by Tradeville

marți, 19 octombrie 2010

De ce suntem nesigure si geloase?

Indiferent cat de increzatoare poti arata in exterior, exista anumite situatii care te fac o femeie nesigura. Mai ales cand vine vorba de dragoste! Trebuie sa lucrezi la capitolul incredere in sine sau sa-i oferi un manual cu instructiuni partenerului?

Nesiguranta si intalnirile amoroase

Lumea intalnirilor amoroase poate fi foarte cruda si nu este neobisnuit pentru o femeie sa se simta nesigura atunci cand cunoaste o tip nou. Dupa prima intalnire - si ne referim aici la cazurile in care au inceput sa-ti zburde fluturi prin stomac - incepi sa te intrebi daca va suna intr-adevar a doua zi. Si chiar daca incerci sa te abtii sa nu-ti verifici telefonul la fiecare cinci minute, tot nu poti rezista. Incearca insa sa-ti pastrezi promisiunea si sa nu-ti cauzezi o stare proasta inutila. Spune-ti ca daca te merita si te place cu adevarat, cu siguranta te va suna. Daca nu, nu merita atentia si emotiile tale.

In timpul perioadei de intalniri femeile isi pun problema directie spre care se indreapta relatia mai des decat barbatii. Daca ti se pare ca el vrea sa sara in asternuturi cat mai repede, asta nu te va face decat sa te simti si mai nesigura pe intentiile lui. Iar daca nu mentioneaza nimic despre intimitatea sexuala, ai tendinta sa crezi ca te vrea doar ca prietena. Si nici nu ai cum sa nu te intrebi daca esti singura cu care se intalneste. Ai putea sa te opresti sa-ti pui atatea probleme si sa lasi lucrurile sa se dezvolte in mod natural?

Lipsa lui de interes te face nesigura

Chiar si o femeie foarte increzatoare are nevoie de atentie si de confirmari ca este placuta. Astfel de gesturi sunt ca razele soarelui de dimineata care te mangaie pe fata, dar nu face din ele un lucru fara de care nu poti exista! In cazul in care semnalele lui sunt amestecate si slabe, mai bine intreaba-te daca vrei sa ai o relatie cu el...

Il satisfac in pat?

Barbatii nu sunt singurii care isi fac griji in privinta abilitatilor lor dupa ce se stinge lumina. Sarcina lor ar putea parea mai grea, dar nici tu nu esti sigura daca "performantele" tale sunt pe masura asteptarilor lui. Fiecare critica te poate face sa te inchizi in tine si ar trebui sa fie exprimata foarte atent, deoarece poti fi foarte sensibila. Insa atata timp cat nu pozezi intr-o sculptura in gheata, ar trebui sa nu iti mai faci griji, nici un barbat care merita nu pretinda sa fii o olimpica la acest capitol.

Daca performantele tale au fost grozave insa, n-as strica sa ti se spuna lucrul asta, suntem de acord. Asta iti va creste increderea sexuala si vei fi mai dornica sa experimentezi data viitoare. Ai grija ca partenerul tau sa fie constient de acest lucru poate chiar luand tu initiativa si aratandu-i aprecierile tale.

Descopera strategiile barbatilor, nu te mai lasa mintita!Descopera strategiile barbatilor, nu te mai lasa mintita!

Intra pe Sexgen.ro si Descopera stragetiile barbatilor. Nu te mai lasa mintita!

Este interesat de alte femei?

De multe ori trebuie ca barbatii sa ne demonstreze ca nu ne insala si ca nu sunt interesati de alti femei. Asta e un lucru in privinta caruia fiecare femeie trebuie sa fie sigura. Atitudinea corecta nu iti va da niciodata motive sa te indoiesti de fidelitatea lui. Daca insa indoielile tale tocmai au semnat condica, va trebui sa ii spui partenerului ce le-a cauzat.

Fa in asa fel incat sa inteleaga ca ai nevoie sa te asigure ca esti singura pentru el si ca nu are nevoie de alte femei. Eventual ca e fericit cu tine, ca intentiile tale sunt cinstite si ca intentioneaza sa iti ramana credincios. Daca nu l-a invatat nimeni pana acum sa faca lucrul asta, fii tu profesoara lui!

Sunt in continuare atractiva pentru el?

Multe cupluri uita sa isi mai faca complimente de-a lungul anilor. Cand complimentele dispar complet, poti incepe sa te simti nesigura... oare este inca atras de tine?! Ai vrea sa nu te ia ca atare si sa iti faca complimente mai des. Spune-i! Complimentul este un cadou frumos pentru care il vei recompensa cu siguranta. Acestea sunt si o modalitate de a pastra dragostea si pasiunea intre voi.

Alte femei ii fura atentia

Flirtul este de obicei inofensiv si nevinovat, dar niciodata nu ar trebui sa se intample in fata ochilor tai. Cere-i partenerului tau sa stea deoparte atunci cand alta femeie ii pretinde atentia. Altfel ati putea avea discutii nedorite si stari nefericite. Si el s-ar simti probabil destul de inconfortabil daca ai flirta cu alti barbati in fata lui. Cand sunteti impreuna toata atentia trebuie sa v-o oferiti unul altuia. Puteti flirta cu alte persoane eventual in timpul liber...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu